Studio MoteStudio Mote åpnet sin første butikk 8 mars 1996 på Kvadrat Kjøpesenter i Sandnes. Grand opening på kvinnedagen!

Studio Mote er butikken for sporty, trendy, klassiske damer i alle alder. Vi er uavhengige butikk, så vi kan gi deg de nyeste trender, fagkunnskap og bistå med råd og veiledning.

Studio Mote består av : Studio Mote , Studio Mote Nettbutikk og i samme familien har vi en superfin herrebutikk : Studio Mann.

Husk du kan bytte -levere inn eller hente varer som er kjøpt på Studio Mote Nettbutikk på Studio Mote , Kvadrat Kjøpesenter.

 

 

Velkommen til oss på  Studio Mote & Studio Mann

Den kjente og kjære lokal butikken Studio Mote har holdt til på Kvadrat kjøpesenter i 25 år. Butikken ble startet på selve kvinnedagen 8.mars 1995 av eier Siri Voll.

Studio Mote er en av de råeste butikkene for stilbevisste kvinner. På Studio Mote finner du merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere. Det er en variert prisklasse som sikrer at alle kan finne noe de liker.

Med egne bilder og styling ønsker vi å inspisere deg til å være den beste versjonen av deg selv. Vår styrke er god og varm kundeservice, hjelpen til å finne et antrekk som passer perfekt for deg og dine ønsker.
Gjennom vår nettbutikk og butikk som ligger i hjerte av et av Norges største kjøpesenter setter vi kundeservice høyt på vår liste, og vi ønsker å gjøre alt for at du skal bli fornøyd!

I vår butikk skal du få den hjelpen og servicen du forventer!